Boekhandel Douwes Den Haag

Waar is wijn kopen echt leuk?

101 wijnwinkels beoordeeld

Waar is wijn kopen echt leuk?

Waar is wijn kopen echt leuk?

101 wijnwinkels beoordeeld

Waar is wijn kopen echt leuk?

 

Gevreesd en geliefd, verguisd en bejubeld. In dit boek vindt u 101 kritische, soms controversiële, soms hilarische, maar altijd lekker leesbare reviews van Nederlandse wijnwinkels. Kortom: dé reisgids voor ervaren én beginnende wijnliefhebbers!


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 20,51

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Waar is wijn kopen echt leuk?

Gevreesd en geliefd, verguisd en bejubeld. Sinds de start van Wijnwinkel Review in maart 2013 hebben de reviews van Nederlandse wijnwinkels het nodige losgemaakt.
In een relatief korte tijd werden meer dan 100 wijnwinkels door heel Nederland bezocht door `mystery guests', gewone wijnliefhebbers die hun ervaringen als gewone klant beschreven en de winkel een cijfer gaven.
Dat leidde tot meer dan 100 kritische, soms controversiële, soms hilarische, maar altijd lekker leesbare reviews.
Waarom gaan mensen hun wijn nog in de `gewone wijnwinkel kopen? De supermarkt is toch goedkoper?
Je gaat naar de wijnwinkel omdat wijn kopen echt fun kan zijn: een praatje met de wijnwinkelier, wijnadvies voor bepaalde gerechten, open flessen op de proeftafel, je probeert verrassende wijnen die je nog niet kende.
De helft van het plezier in een feest schuilt in de voorbereiding , schreef Godfried Bomans. Dat geldt zeker ook voor genieten van wijn. Niks mis met de prijs-kwaliteit verhouding van supermarktwijnen, maar je kunt zo veel meer genieten van wijn. En van wijn kopen!
Met 101 reviews is dit boek daarom dé inspirerende `reisgids voor ervaren én beginnende wijnliefhebbers!


ISBN
9789402109917
Pagina's
170
Verschenen
NUR
447
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books