Boekhandel Douwes Den Haag

Leuk kamperen!

Leuk kamperen!

Palle van der Lijke

Leuk kamperen!

Leuk kamperen!

Leuk kamperen!

Leuk kamperen!

 

In een serie korte humoristische verhalen beschrijft Palle van der Lijke verschillende facetten van het kamperen, mn. in Frankrijk.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 15,37

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Leuk kamperen!

Palle van der Lijke (51) kampeert al zijn hele leven, voornamelijk in Frankrijk. In dit boek heeft hij zijn avonturen gebundeld in een reeks korte verhalen.
In het verhaal 'barbecue' leren we dat er grote verschillen bestaan tussen de Fransen en de rest van de wereld. Tijdens het boodschappen doen in een supermarché in Vence blijkt het nog niet zo gemakkelijk het juiste wc-papier te kiezen en worden we bedolven onder de soorten olijfolie. Terug op de camping probeert een jong stel een nieuwe tent op te zetten. De paniek is groot als er een twintigtal stokken overblijft. Het overbodige tentdoek wordt dan maar achter de tent gefrommeld...
Leuk... kamperen! is een boek voor echte kampeerders, hoewel niet-kampeerders er zeker ook plezier aan zullen beleven...

https://www.palle-p.nl


ISBN
9789402111798
Pagina's
88
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen