Boekhandel Douwes Den Haag

Dobro Do li

reisverhalen van een gastgezin

Erika van Schooten

Dobro Do li

Dobro Do li

reisverhalen van een gastgezin

Dobro Do li

 

Een Nederlands gastgezin heeft 9 jaar lang via Pax kinderhulp kinderen uit Bosnië in huis genomen voor een welverdiende vakantie. De kinderen hebben dit gezin vervolgens uitgenodigd om hen te bezoeken in Bosnië en daarvan zijn reisverslagen gemaakt.


Niet leverbaar

€ 22,11

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving Dobro Do li

"Dobro Do li betekent welkom in het Bosnisch. Wij heten Bosnische kinderen welkom in ons gezin en wij voelen ons ook welkom in Bosnië".
(Erika van Schooten)

Dit boek vertelt mijn verhaal van ons gezin dat een bijzondere band opbouwt met Bosnië. Wij meldden ons in 2004 aan bij Pax kinderhulp om gastgezin te worden voor twee Bosnische kinderen die heel hard een vakantie nodig hebben. Het blijkt een bijzondere ervaring te zijn en zal een grote rol in ons leven gaan spelen. Wij besluiten vervolgens om vaker gastgezin te zijn. Dertien kinderen zullen er nog volgen. Er ontstaat een verlangen om de kinderen in Bosnië op te gaan zoeken en de mensen en het land beter te leren kennen. Zo volgen er vele interessante ontmoetingen met verschillende mensen uit diverse bevolkingsgroepen. Wij besluiten om een aantal kinderen te blijven volgen en op weg te helpen.

Dit boek bevat onze verhalen over de Bosnische kinderen die bij ons te gast waren en de reizen naar Bosnië toe.

De opbrengst van dit boek komt ten goede aan de kinderen.


ISBN
9789402114928
Pagina's
210
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen