Boekhandel Douwes Den Haag

Lovina festival 2019

Cultivating The Eternal Peace

Henk Bus

Lovina festival 2019

Lovina festival 2019

Cultivating The Eternal Peace

Lovina festival 2019

 

Het Lovina Festival is een jaarlijks terugkerend festijn in de maand september. Maanden van voorbereiding door een ontzettend grote groep vrijwilligers die hun volledige ziel in dit Festival leggen.


Niet leverbaar

€ 46,80

Bezorgen: Levertijd onbekend


Beschrijving Lovina festival 2019

Het Lovina Festival is een jaarlijks terugkerend festijn in de maand september. Maanden van voorbereiding door een ontzettend grote groep vrijwilligers die hun volledige ziel in dit Festival leggen. Uren word er geoefend, de kleding op orde gebracht en dat alles met een ongekend glimlach en humor.
Het Festival is niet zomaar een festival, nee het heeft een hart en een ziel. Het wordt in alles gedragen door de velen vrijwilligers en door de mensen die komen kijken. Het is er voor jong en oud. Er is plaats voor traditie, cultuur en het hedendaagse. Lovina Festival brengt mensen bij elkaar, mensen die elkaar allang niet meer gezien hebben door wat voor een oorzaak dan ook komen hoer weer samen en praten met elkaar. Er is een begrijpende blik, een welgemeende handdruk en een knuffel in de vorm van een omhelzing.


ISBN
9789402130829
Pagina's
141
Verschenen
NUR
640
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Kunst en Cultuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren