Boekhandel Douwes Den Haag

Sluipmoordenaars

zeer korte verhalen

Ferdi Bechtold

Sluipmoordenaars

Sluipmoordenaars

zeer korte verhalen

Sluipmoordenaars

 

Het is een bijwerking van mijn geneesmiddel: extreme vermoeidheid. Daarnaast zou het gebruik kunnen leiden tot agitatie, agressie, verwardheid, hallucinaties, neerslachtigheid en slapeloosheid, in meerdere of mindere mate, naast een dozijn andere bijwerkingen.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 18,00

Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Sluipmoordenaars

Het is een bijwerking van mijn geneesmiddel: extreme vermoeidheid. Daarnaast zou het gebruik kunnen leiden tot agitatie, agressie, verwardheid, hallucinaties, neerslachtigheid en slapeloosheid, in meerdere of mindere mate, naast een dozijn andere bijwerkingen. Alsof persoonlijkheidskenmerken gereduceerd kunnen worden tot de bijwerkingen van een medicijn tegen hooikoorts.

Daar werd ik overigens ook extreem vermoeid van. En ik proefde mijn eten niet meer, ook niet als dat te zout was. Dat zou geleidelijk zomaar kunnen leiden tot een ernstige ziekte.

Het lijkt te werken, deze psychotrope drug is gewoon te koop bij de drogist. Ook wazig zien heb ik meegemaakt, maar dat kan natuurlijk ook weer een gevolg zijn van extreme vermoeidheid, net zoals die andere bijwerkingen. En soms zit er ook gewoon te veel stuifmeel op mijn bril, dat gaat razendsnel. Maar door die bril heb ik dan wel weer minder snel last van tranende ogen.

Al met al denk ik dat het die bomen hier in de buurt niet interesseert of ze me ombrengen, ze zijn bezig met hun eigen voortplanting. Als ik onder de grond verdwijn ben ik gewoon voer, gezien vanuit het standpunt van deze biotoop. De natuur verschaft ook niet ...


ISBN
9789402147674
Pagina's
43
Verschenen
NUR
325
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books


ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren