Boekhandel Douwes Den Haag

Kampvuur in berenland

bizarre en hilarische wildernisavonturen

Bart de Haas

Kampvuur in berenland

Kampvuur in berenland

bizarre en hilarische wildernisavonturen

Kampvuur in berenland

 

Een grizzly beer die voor je tent zit te poepen; een berg die wordt afgegraven voor een peuk; een tent aan flarden door een droom; twee reusachtige bronstige elandstieren die tussen de tenten een gevecht om de vrouwtjes beginnen.


Levertijd: 5 tot 8 werkdagen

€ 24,41

Bezorgen: 5 tot 8 werkdagen


Beschrijving Kampvuur in berenland

Een grizzly beer die voor je tent zit te poepen; een berg die wordt afgegraven voor een peuk; een tent aan flarden door een droom; twee reusachtige bronstige elandstieren die tussen de tenten een gevecht om de vrouwtjes beginnen. Dit is een boek met hilarische en bizarre wildernis belevenissen.
Bart de Haas zwierf in zijn jeugd regelmatig door de bossen van Nederland. Als tiener spaarde hij net genoeg geld bij elkaar en vertrok naar Canada, zonder zijn ouders in te lichten. De Canadese wildernis strafte zijn onervarenheid, maar gaf hem een ongelooflijke vrijheid. In Nederland komt hij in conflict met vreemde regels; kamperen mag alleen bij een paaltje met een nummer en kampvuur maken mag alleen op donderdag.
Als Bart vijftig is richt hij zijn outdoorschool Taku Adventures op. Hij organiseert trektochten te voet en per kano en kajak door de Canadese wildernis. Op deze tochten komen mensen van verschillend pluimage mee, zoals de jonge man die beweerde dat de raven de K2 krachten activeerden met rampzalige gevolgen. Aan bod komen ook zijn trouwe hond Kazan en natuurlijk de vele ontmoetingen met groot en klein wild. Het heeft niet veel gescheeld of hij was soms zelf een hazenbout.


ISBN
9789402149371
Pagina's
435
Verschenen
NUR
410
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Natuur
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren