Boekhandel Douwes Den Haag

Foto-dagboek van een Pelgrim

In 34 dagen van Irun naar Santiago de Compostela

Ton Dieben

Foto-dagboek van een Pelgrim

Foto-dagboek van een Pelgrim

In 34 dagen van Irun naar Santiago de Compostela

Foto-dagboek van een Pelgrim

 

Medio 2019, om precies te zijn van 2 juni tot en met 9 juli 2019 heb ik de Pelgrimsroute Camino del Norte gelopen. De wandeltocht begon op zondag 2 juni in alle vroegte vanuit Irun en via de plaatsen San Sebastian, Bilbao, Santander, Gijon, Ribadeo en dwars door het mooie landschap van de provincie Galicia naar Santiago de Compostela.Leverbaar

€ 32,00

Levertijd: 5 tot 8 werkdagen ( pod )


Beschrijving Foto-dagboek van een Pelgrim

Medio 2019, om precies te zijn van 2 juni tot en met 9 juli 2019 heb ik de Pelgrimsroute Camino del Norte gelopen. De wandeltocht begon op zondag 2 juni in alle vroegte vanuit Irun en via de plaatsen San Sebastian, Bilbao, Santander, Gijon, Ribadeo en dwars door het mooie landschap van de provincie Galicia naar Santiago de Compostela.

34 dagen lopen brengt mij in Santiago de Compostela. Moe maar voldaan dat ik deze 835 kilometer heb gelopen laat ik me door een medepelgrim fotograferen voor de immense kathedraal gewijd aan de Heilige Santiago. De zon staat op deze dag te stralen.

Gedurende tocht is het thuisfront via blogs en foto's in Polarsteps en in Wordpress op de hoogte gehouden van mijn belevenissen en voortgang. Deze blogs vormen de basis van de tekst in dit fotoboek. Een boek verlucht met vele foto's gemaakt van plaatsen onderweg.

Deze tocht door het mooie en aantrekkelijke landschap van Noord Spanje zal mijn leven lang in mijn geheugen gegrift blijven staan.


ISBN
9789402152470
Pagina's
128
Verschenen
NUR
508
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reisverhalen