Boekhandel Douwes Den Haag

Beleef het opnieuw op de Heuvelrug

Een reis door de tijd

Marjan van den Dorpe

Beleef het opnieuw op de Heuvelrug

Beleef het opnieuw op de Heuvelrug

Een reis door de tijd

Beleef het opnieuw op de Heuvelrug

 

Ongeveer tien jaar lang heeft Marjan van de Dorpe als correspondent gewerkt voor de Doornse Courant De Kaap/ Stichtse Courant. In die tien jaar heeft ze ook haar eigen rubriek onder de naam "Beleef het Opnieuw" gehad.


Levertijd 3 tot 5 werkdagen

€ 28,95

Bezorgen: Levertijd 3 tot 5 werkdagen


Beschrijving Beleef het opnieuw op de Heuvelrug

Ongeveer tien jaar lang heeft Marjan van de Dorpe als correspondent gewerkt voor de Doornse Courant De Kaap/ Stichtse Courant. In die tien jaar heeft ze ook haar eigen rubriek onder de naam "Beleef het Opnieuw" gehad. Deze rubriek was een interactie met de lezers en een ware reis door de tijd. Onder de kop "Wie weet meer" werd een oude foto centraal gezet en aan de lezers gevraagd om meer informatie te geven. De reacties waren ronduit overweldigend. En niet alleen uit de plaatsen Doorn, Driebergen, Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen en Langbroek. Maar zelfs uit de provincies Groningen en Limburg kwamen de reacties binnen. Vaak kreeg Marjan veel meer informatie over de foto binnen dan er ruimte was om in de rubriek te plaatsen. Deze extra informatie werd bewaard en is nu, samen met de leukste verhalen, gebundeld tot dit unieke boekje. Het zou namelijk, volgens Marjan, zonde zijn als deze informatie niet voor een groter publiek beschikbaar zou zijn. Zij wenst u dan ook veel lees - en ook kijkgenot in deze reis door de tijd!


ISBN
9789402162356
Pagina's
74
Verschenen
NUR
688
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Sporen van smaragd

Sinds 1867 groeide het spoorwegnet op Java en elders in de archipel gestaag, zowel door particulier Nederlands initiatief als door de investeringen van de Nederlandse staat. Die raakte er meer en meer van overtuigd dat goede spoorverbindingen de export en industrie van de kolonie konden stimuleren en bovendien een militair-strategisch belang konden zijn.

Algemene geschiedenis van Nederland De eerste Nederlanders

De menselijke geschiedenis strekt zich ver uit vóór de tijd waarin de mensen opschreven wat er zoal gebeurde. Dat is de periode die we - ten onrechte - prehistorie noemen. De geschiedenis van die tijd kunnen we enkel aflezen uit de sporen en resten die mensen in de bodem achterlieten, gedurende meer dan 100.000 generaties, meer dan een miljoen jaren.

Moord en doodslag

In Moord en Doodslag worden zestien gevallen van moord beschreven. Historisch en verjaard. Het is in rechte niet meer mogelijk om actie te nemen. Rest de pen om de zaak te beschrijven. Moord is opzettelijk het leven van een mens beëindigen, met of zonder helpers en medeplichtigen.

Vaderlandse geschiedenis
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren