Boekhandel Douwes Den Haag

Van fietsmaatje tot hartsvriendin

Maryam K. Amaddin

Van fietsmaatje tot hartsvriendin

Van fietsmaatje tot hartsvriendin

Van fietsmaatje tot hartsvriendin

 

Het verhaal van Maryam: niet alles is goed en niet alles is slecht: goede tijden en slechte tijden. Het is fijn dat ik een goede man heb, een kind. Minder goed vind ik dat ik mijn familie mis, mijn kwaliteiten niet kan gebruiken en ik het respect uit mijn thuisland mis.Nog te verschijnen

€ 13,48

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Van fietsmaatje tot hartsvriendin

Het verhaal van Maryam: niet alles is goed en niet alles is slecht: goede tijden en slechte tijden. Het is fijn dat ik een goede man heb, een kind. Minder goed vind ik dat ik mijn familie mis, mijn kwaliteiten niet kan gebruiken en ik het respect uit mijn thuisland mis. Ik ken de taal niet zo goed. Alleen in het Iraans kan ik mijn diepe gevoelens, mijn binnenkant, aan mijzelf vertellen. Ik heb vrienden, ik heb kennissen en ik heb fietsles gehad.

En toen is Marja in beeld gekomen: van fietsmaatje tot hartsvriendin. Van een keer in de week fietsen tot hartsvriendin voor het leven waar ik alles mee kan delen. Van haar leerde ik over de Nederlandse cultuur; leerde ik Nederlandse taal en vooral woorden. Zij is aardig en eerlijk met mij en met mijn familie. Wij kunnen met haar veel delen: samen met haar de weg geleerd zowel letterlijk: de routes en heel veel dingen van de cultuur en andere belangrijke zaken in Nederland. Zoals leefgewoontes van haar en van mijn land. In mijn verhaal leest u over mijn leven en mijn kennismaking met de Nederlandse cultuur. Met Marja wordt mijn leven rijker. Over ‘khoob’ en ‘bad’ in mijn leven in Nederland.


ISBN
9789402167832
Pagina's
144
Verschenen
NUR
321
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Biografieën literaire auteurs