Boekhandel Douwes Den Haag

De Verboden Waarheid

Deel 1 - Trilogie -Reis met de Dwaas

Yana Dijkstra

De Verboden Waarheid

De Verboden Waarheid

Deel 1 - Trilogie -Reis met de Dwaas

De Verboden Waarheid

 

Een jongeman met uitzonderlijke gaven maakt dit avontuur mogelijk, wat je door eigen verkregen inzichten nooit meer zult vergeten. Ook maak je in dit deel kennis met zijn moeder, een bijzondere vrouw die het vertrouwen in onvoorwaardelijke liefde nooit is verloren, ondanks een diep ingrijpend trauma wat ze heeft opgelopen in haar jeugd.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 22,11

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving De Verboden Waarheid

Een jongeman met uitzonderlijke gaven maakt dit avontuur mogelijk, wat je door eigen verkregen inzichten nooit meer zult vergeten.
Ook maak je in dit deel kennis met zijn moeder, een bijzondere vrouw die het vertrouwen in onvoorwaardelijke liefde nooit is verloren, ondanks een diep ingrijpend trauma wat ze heeft opgelopen in haar jeugd.
Tevens ontmoet je een wonderlijke oude man die op een ander continent woont. Met zijn blinde ogen ziet hij meer dan anderen met gezonde ogen, die samen met de begaafde jongeman grenzen overschrijdende mogelijkheden mogelijk maken. Waarbij tijd en ruimte geen enkele rol meer spelen.
En als laatste ontmoet je een man, die met een diep weggestopt geheim moet leven, tot hij na een lange reis een zeldzame ontmoeting krijgt, wat zijn hele leven veranderd.
Dan volgt de grote magische, elke logica tartende sprong, waarin je meegevoerd wordt in het tweede deel van deze trilogie: DE BRON VAN ALLES. Waarin je nog meer de diepte in wordt gesleurd en vastgeroeste ideeën gestript en omgevormd worden tot nooit eerder inzichten.


ISBN
9789402173819
Pagina's
233
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Esoterie
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren