Boekhandel Douwes Den Haag

Tijdreizen

Reis door de tijd in 50 verhalen

Lucienne Damen

Tijdreizen

Tijdreizen

Reis door de tijd in 50 verhalen

Tijdreizen

 

De schrijfster van dit boek neemt u, door middel van herinneringen uit haar leven, mee op een reis door de tijd. Luciënne Damen, in 1962 geboren in Den Haag en opgegroeid in het Haagse Laakkwartier, vertelt anekdotes, herinneringen, serieuze gedachtegangen en grappige voorvallen van vroeger en nu.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 21,09

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Tijdreizen

De schrijfster van dit boek neemt u, door middel van herinneringen uit haar leven, mee op een reis door de tijd.
Luciënne Damen, in 1962 geboren in Den Haag en opgegroeid in het Haagse Laakkwartier, vertelt anekdotes, herinneringen, serieuze gedachtegangen en grappige voorvallen van vroeger en nu. Ze laat u kennis maken met haar familie; het gezin waarin ze is opgegroeid, haar man en kinderen, vrienden en collega's.
In 'Tijdreizen Een reis door de tijd in 50 verhalen' is zij openhartig over haar strijd tegen overgewicht, neemt zij u mee op (cruise) vakantie en vertelt over haar werk bij het GAK en de politie. Luciënne schrijft regelmatig blogs waarvan en er een aantal in dit boek zijn gebundeld. Toch zijn er gebeurtenissen waarvan ze vindt dat ze niet op het internet thuis horen, maar die wel verteld mogen worden. Alle verhalen staan kriskras door elkaar en een aantal personen en gebeurtenissen lopen er als een rode draad doorheen. De personen in dit boek bestaan echt of hebben echt bestaan.

'Tijdreizen' is het tweede boek van Luciënne Damen. In 'Van fan tot fanclub' vertelt ze over haar backstage belevenissen met de Britse band The Rubettes.


ISBN
9789402175233
Pagina's
186
Verschenen
NUR
681
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Historische biografieën
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren