Boekhandel Douwes Den Haag

Een huis in Sardinië

een avontuur in de Italiaanse bouwjungle

Pierre Hawinkels

Een huis in Sardinië

Een huis in Sardinië

een avontuur in de Italiaanse bouwjungle

Een huis in Sardinië

 

Als twee Nederlanders in Sardinië op zoek gaan naar een authentiek huis met uitzicht lopen ze tegen de cultuurverschillen tussen Italië en Nederland aan. Zij is half Italiaans, hij een nuchtere Hollander.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 20,74

Bezorgen: Op werkdagen voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Een huis in Sardinië

Als twee Nederlanders in Sardinië op zoek gaan naar een authentiek huis met uitzicht lopen ze tegen de cultuurverschillen tussen Italië en Nederland aan. Zij is half Italiaans, hij een nuchtere Hollander. Het boek beschrijft hoe ze omgaan met bedriegers, integere vaklui en de bureaucratie. Zakelijkheid versus gevoel, respect en vertrouwen en geduld. De ingrediënten voor een onderneming die tot een succesvol einde moet leiden.
Van de huizenjacht wordt de lezer meegenomen naar de groeiende liefde voor het prachtige eiland met zijn stoere bewoners. Nog niet ontdekt door het massatoerisme en juist daarom zo aantrekkelijk. Het leidt tot een bruiloft en nieuwe inzichten over hun toekomst.
Het boek wil een uithangbord zijn voor de ongerepte natuur, de eeuwenoude smeltkroes van culturen en het zachte mediterrane leven dat Sardinië kenmerkt. Een eiland waar buitenlanders van harte welkom zijn. Vooral als zij zich openstellen voor de warme, gastvrije en bovenal trotse aard van de Sarden.


ISBN
9789402176711
Pagina's
188
Verschenen
NUR
500
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Reizen algemeen
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren