Boekhandel Douwes Den Haag

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

Isaac Isphahan

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

De Toekomst: Nachtmerrie of droom

 

Het boek: "De toekomst: nachtmerrie of droom", onderzoekt aan de hand van talrijke invalshoeken hoe we toekomstige ellende kunnen voorkomen, huidige problemen oplossen en de aarde kunnen verbeteren en de mensheid gelukkiger kunnen maken.Nog te verschijnen

€ 34,96

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De Toekomst: Nachtmerrie of droom

Het boek: "De toekomst: nachtmerrie of droom", onderzoekt aan de hand van talrijke invalshoeken hoe we toekomstige ellende kunnen voorkomen, huidige problemen oplossen en de aarde kunnen verbeteren en de mensheid gelukkiger kunnen maken. Het kan een soort blauwdruk voor een toekomstige betere wereld worden.
Verschillende invalshoeken zijn verrassend nieuw, andere zijn al heel oud, maar worden te weinig of verkeerd in praktijk gebracht.
Nu de kerken in de westerse wereld leeglopen, en de diverse -ismen zoals fascisme, communisme, consumentisme failliet zijn gegaan en ook te ver doorgevoerd liberalisme niet de verwachte uitkomst bieden, is het nodig om een nieuwe leiddraad te vinden.
Volgens de schrijver zit die in de combinatie van de oude wijsheid van de wereldreligies met de ervaringen uit de praktijk waarbij de negatieve aspecten van die religies worden weggelaten, met de wijsheid van filosofiƫn die het goede beogen, met die aspecten van de wetenschap die nuttig zijn voor een toekomstige betere en gelukkiger wereld voor allen.


ISBN
9789402180244
Pagina's
614
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books