Boekhandel Douwes Den Haag

Het waait wel weer over

Een openhartig levensverhaal

Johan Stegeman

Het waait wel weer over

Het waait wel weer over

Een openhartig levensverhaal

Het waait wel weer over

 

Johan is nog maar 16 jaar oud wanneer hij als verwarde jongen voor het eerst kennismaakt met de wereld van de psychiatrie. In deze autobiografie neemt Johan je, vanaf zijn jeugd mee in zijn turbulente leven want zijn 1e psychose was nog maar het begin van vele heftige gebeurtenissen die er nog volgden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Het waait wel weer over

Johan is nog maar 16 jaar oud wanneer hij als verwarde jongen voor het eerst kennismaakt met de wereld van de psychiatrie. In deze autobiografie neemt Johan je, vanaf zijn jeugd mee in zijn turbulente leven want zijn 1e psychose was nog maar het begin van vele heftige gebeurtenissen die er nog volgden.

“Het waait wel weer over” is een zeldzaam eerlijk en openhartig boek waarbij het gaat over: oordelen, een negatief zelfbeeld, blijvend letsel, schuldgevoel, burn-out en een diepgeworteld geheim……

Het is ook een boek wat gaat over hoop, acceptatie, het pakken van kansen, liefde, humor en langgekoesterde wensen.

Laat je meevoeren in dit aangrijpende, waargebeurde levensverhaal en ontdek dat ondanks de zware psychische ontregelingen het leven waard is om geleefd te worden.


ISBN
9789402188967
Pagina's
227
Verschenen
NUR
321
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brave New Books

Biografieën literaire auteurs