Boekhandel Douwes Den Haag

Het nieuwe meisje

Een Gabriel Allon-thriller

Daniel Silva

Het nieuwe meisje

Het nieuwe meisje

Een Gabriel Allon-thriller

Het nieuwe meisje

 

Niemand weet wie ze is: het mooie meisje dat elke dag bij een exclusieve privéschool in Zwitserland wordt afgezet door een zwaarbeveiligde autocolonne, alsof ze een staatshoofd is. Er wordt gefluisterd dat ze de dochter van een rijke, internationale zakenman is.


Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis

€ 10,00

Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis


Beschrijving Het nieuwe meisje

Niemand weet wie ze is: het mooie meisje dat elke dag bij een exclusieve privéschool in Zwitserland wordt afgezet door een zwaarbeveiligde autocolonne, alsof ze een staatshoofd is. Er wordt gefluisterd dat ze de dochter van een rijke, internationale zakenman is. Maar dat is niet waar, haar vader is de verafschuwde kroonprins van Saoedi-Arabië, die onder vuur ligt vanwege zijn rol in de moord op een dissidente journalist. Als zijn dochter op gewelddadige wijze wordt ontvoerd, gaat hij naar de enige man die hij vertrouwt.

Gabriel Allon, de legendarische meesterspion, bijt zich vast in de zaak en komt terecht in een dodelijke en geheime oorlog met een oude vijand die de toekomst zal bepalen van het Midden-Oosten – en misschien wel van de hele wereld...


ISBN
9789402704198
Pagina's
448
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Spannende boeken
ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


meer informatie

ondertitel

serie

auteur


abonneren