Boekhandel Douwes Den Haag

Kijken door de ogen van een ander

De Japanse kunst van compassie

Erin Niimi Longhurst & Ryo Takemasa

Kijken door de ogen van een ander

Kijken door de ogen van een ander

De Japanse kunst van compassie

Kijken door de ogen van een ander

 

Breng vreugde in je leven door anderen te helpenWe leven in een snel veranderende wereld. In plaats van muren te bouwen en onszelf te isoleren, kunnen we ook samen proberen het geluk te vinden. Dat is het concept van omoiyari: een Japanse gewoonte waarin zorg en medeleven centraal staan.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Kijken door de ogen van een ander

Breng vreugde in je leven door anderen te helpen

We leven in een snel veranderende wereld. In plaats van muren te bouwen en onszelf te isoleren, kunnen we ook samen proberen het geluk te vinden. Dat is het concept van omoiyari: een Japanse gewoonte waarin zorg en medeleven centraal staan. Het ondersteunt alle aspecten van het dagelijkse leven en is essentieel voor de sociale geest, maar komt het beste tot uiting in de kunst van de Japanse gastvrijheid.

Breng vreugde in je eigen leven door geluk te brengen in het leven van anderen; zelfs de kleinste weloverwogen acties kunnen een wereld van verschil maken. Omoiyari is het perfecte tegengif voor de snelle, individualistische wereld van vandaag, waarbij de nadruk wordt gelegd op de gemeenschap en het helpen van anderen.
 


ISBN
9789402706369
Pagina's
224
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie