Boekhandel Douwes Den Haag

Dat is toch logisch

Eugenia Cheng

Dat is toch logisch

Dat is toch logisch

Dat is toch logisch

 

Wat als één boek je zou kunnen helpen de moderne wereld te begrijpen, productievere gesprekken te voeren én beter na te denken?Al duizenden jaren gebruiken wiskundigen logica om de wereld duidelijker te maken.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 22,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Dat is toch logisch

Wat als één boek je zou kunnen helpen de moderne wereld te begrijpen, productievere gesprekken te voeren én beter na te denken?

Al duizenden jaren gebruiken wiskundigen logica om de wereld duidelijker te maken. In Dat is toch logisch onthult Eugenia Cheng de innerlijke werking en beperkingen van logica en legt ze uit waarom emoties essentieel zijn voor hoe je denkt en communiceert. Dit boek leert je hoe je helderheid kunt vinden zonder de nuance te verliezen en hoe je zorgvuldig om kunt gaan met de complexiteit van kwesties als politiek, racisme en seksisme. Dat is toch logisch is hét boek voor iedereen die verdrinkt in de onlogica van het hedendaagse leven.

Hét boek om elke discussie mee te winnen!

 


ISBN
9789402707021
Pagina's
320
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie