Boekhandel Douwes Den Haag

De jongen die Auschwitz tekende - tafeldisplay à 6 ex.

Thomas Geve

De jongen die Auschwitz tekende - tafeldisplay à 6 ex.

De jongen die Auschwitz tekende - tafeldisplay à 6 ex.

De jongen die Auschwitz tekende - tafeldisplay à 6 ex.

 

Thomas Geve verbleef bijna twee jaar in Auschwitz en Buchenwald, waar hij getuige was van de barbaarse wreedheid van de SS. Ondanks de vreselijke gebeurtenissen die hij meemaakte, voelde de vijftienjarige Thomas zich als overlever gedwongen om precies te vertellen wat er gebeurd was, om zo de miljoenen mensen die het niet overleefden een stem te geven.De jongen die Auschwitz tekende is een unieke kampgetuigenis in woorden en tekeningen, door de ogen van een kind.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 135,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving De jongen die Auschwitz tekende - tafeldisplay à 6 ex.

Thomas Geve verbleef bijna twee jaar in Auschwitz en Buchenwald, waar hij getuige was van de barbaarse wreedheid van de SS. Ondanks de vreselijke gebeurtenissen die hij meemaakte, voelde de vijftienjarige Thomas zich als overlever gedwongen om precies te vertellen wat er gebeurd was, om zo de miljoenen mensen die het niet overleefden een stem te geven.

De jongen die Auschwitz tekende is een unieke kampgetuigenis in woorden en tekeningen, door de ogen van een kind. Het is een inspirerend waargebeurd verhaal over de zoektocht van een jongen naar hoop, overleving en verandering.
 


ISBN
9789402707694
Pagina's
304
Verschenen
NUR
680
Druk
1
Uitvoering
Multiple-item retail product
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Geschiedenis