Boekhandel Douwes Den Haag

Invloed

De zeven geheimen van het overtuigen

Robert Cialdini

Invloed

Invloed

De zeven geheimen van het overtuigen

Invloed

 

Nieuwe, geactualiseerde editie van dé gids waarmee je anderen echt kunt overtuigenHét fundamentele en razend populaire boek over invloed en overtuiging van de gerenommeerde internationale bestsellerauteur Robert B.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Invloed

Nieuwe, geactualiseerde editie van dé gids waarmee je anderen echt kunt overtuigen

Hét fundamentele en razend populaire boek over invloed en overtuiging van de gerenommeerde internationale bestsellerauteur Robert B. Cialdini is nu compleet herzien en uitgebreid, in een nieuwe vertaling.

In de nieuwe editie van deze veelgeprezen bestseller legt Cialdini uit waarom mensen ‘ja’ zeggen en hoe je deze inzichten in zowel werk- als privésituaties kunt toepassen. Aan de hand van herkenbare praktijkvoorbeelden en de wetenschap erachter leer je hoe je de universele principes van invloed kunt toepassen, zodat je anderen kunt overtuigen en – minstens zo belangrijk – hoe je jezelf kunt verdedigen tegen invloedspogingen van een ander. De oorspronkelijke editie van Invloed legde het geheim van succesvol overtuigen in zes principes uit; voor deze nieuwe editie voegt Cialdini er een zevende aan toe: eenheid, evenals nieuwe inzichten voor de online wereld.

 


ISBN
9789402708783
Pagina's
528
Verschenen
NUR
770
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Psychologie