Boekhandel Douwes Den Haag

Het staat (niet alleen) in de sterren

Ontcijfer je horoscoop en leer jezelf beter kennen

Bente de Bruin

Het staat (niet alleen) in de sterren

Het staat (niet alleen) in de sterren

Ontcijfer je horoscoop en leer jezelf beter kennen

Het staat (niet alleen) in de sterren

 

Astrologie is hot! Dit is dé gids om je volledige horoscoop te ontcijferen, door de astrologie-expert van Cosmopolitan.Bente de Bruin werkt als astrologie-expert voor Cosmopolitan en helpt je op weg om je geboortehoroscoop te ontcijferen – zonder moeilijke woorden of zweverig gedoe.Want astrologie is hot.


Nog te verschijnen

€ 20,00

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Het staat (niet alleen) in de sterren

Astrologie is hot! Dit is dé gids om je volledige horoscoop te ontcijferen, door de astrologie-expert van Cosmopolitan.

Bente de Bruin werkt als astrologie-expert voor Cosmopolitan en helpt je op weg om je geboortehoroscoop te ontcijferen – zonder moeilijke woorden of zweverig gedoe.

Want astrologie is hot. Steeds meer mensen duiken in deze wondere wereld en komen er algauw achter dat er veel meer is dan alleen dat ene sterrenbeeld. In plaats van één sterrenbeeld heb je er opeens een paar. En o ja, de stand van de planeten zegt ook weer iets over je...

Als je je voor het eerst in astrologie verdiept, stuit je misschien op termen die je nog niet kent. Maar laat je daar niet door afschrikken: Bente legt alles duidelijk uit en laat je zien hoe je deze kennis kunt gebruiken om de wereld om je heen beter te begrijpen. Bovendien is het erg leuke materie die je allerlei inzichten over jezelf en anderen kan opleveren.

‘De wondere wereld van astrologie lijkt vaak ongrijpbaar en ingewikkeld. Toch weet Bente deze met veel liefde en passie duidelijk uit te leggen, waardoor je zin hebt om meer te weten te komen én te leren over de sterren. Als iemand je hart sneller kan laten kloppen voor astrologie, dan is het Bente wel.’ Josephine Kay, Editor in Chief Cosmopolitan

 


ISBN
9789402709698
Pagina's
272
Verschijnt
NUR
450
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Wonen en Lifestyle