Boekhandel Douwes Den Haag

Gezicht van het kwaad

Hij laat je ergste nachtmerrie werkelijkheid worden...

Chris Carter

Gezicht van het kwaad

Gezicht van het kwaad

Hij laat je ergste nachtmerrie werkelijkheid worden...

Gezicht van het kwaad

 

De nagelbijtend spannende pageturner van internationaal bestsellerauteur Chris Carter.Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlichaam van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd. Eerst denkt profiler Robert Hunter dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer toegetakelde lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 15,00


Beschrijving Gezicht van het kwaad

De nagelbijtend spannende pageturner van internationaal bestsellerauteur Chris Carter.

Op de traptreden van een kerkaltaar wordt het bloederige lichaam van een priester gevonden. Forensisch rechercheurs ontdekken dat in het bovenlichaam van het slachtoffer het cijfer drie is gekerfd.
 
Eerst denkt profiler Robert Hunter dat het om een rituele moord gaat, maar als er meer toegetakelde lichamen worden gevonden, moet hij zijn mening bijstellen. De slachtoffers lijken te zijn geconfronteerd met hun ergste nachtmerries. Hoe kan de moordenaar zo precies weten welke dit zijn? In hun zoektocht om deze moordenaar te stoppen worden Robert Hunter en zijn sidekick Carlos Garcia zelf ook geconfronteerd met hun grootste angst…

‘Carter is een vakkundige schrijver.’ VN Detective en Thrillergids


ISBN
9789402712179
Pagina's
384
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Literaire thriller