Boekhandel Douwes Den Haag

Cursed Crowns

De zussen zijn herenigd, maar het koninkrijk is verdeeld...

Katherine Webber & Catherine Doyle

Cursed Crowns

Cursed Crowns

De zussen zijn herenigd, maar het koninkrijk is verdeeld...

Cursed Crowns

 

TikTok made me buy it! Romantasy voor fans van Sarah J. Maas en Leigh Bardugo. De meest verslavende fantasy-romance van dit jaar!Tweelingkoninginnen Wren en Rose hebben hun kroon opgeëist, maar niet iedereen is daar blij mee.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99


Beschrijving Cursed Crowns

TikTok made me buy it! Romantasy voor fans van Sarah J. Maas en Leigh Bardugo. De meest verslavende fantasy-romance van dit jaar!

Tweelingkoninginnen Wren en Rose hebben hun kroon opgeëist, maar niet iedereen is daar blij mee. Om de harten van de mensen te veroveren begint Rose aan een koninklijke rondreis door Eana. Door een ontmoeting met een doodgewaande man komt ze er echter achter dat er meer geheimen in het koninkrijk zijn dan ze dacht.

Wren vindt de hele reis tijdverspilling. Zij knijpt er stiekem tussenuit naar het ijskoude noorden om hun gevangengenomen grootmoeder Banba te redden. Alarik, koning van het noorden, doet haar in ruil voor Banba’s vrijlating een dodelijk, magisch voorstel. In haar wanhoop stemt Wren in, maar dit heeft verstrekkende gevolgen. Als kort daarop een oude vloek herleeft, moeten de zusjes de krachten bundelen.

'Breek het ijs om de vloek op te heffen. Dood één tweelingzus om de andere te redden.'

Over Twin Crowns:

‘De personages zijn geweldig neergezet en de emoties zijn voelbaar. De wereld die de auteurs schetsen is al net zo magisch als de mooie cover van het boek.’ Saskia Verstappen, Bruna Zwanenveld

‘Ik was totaal betoverd door dit geweldige boek.’ Sarah J. Maas, auteur van Hof van doorns en rozen


ISBN
9789402713046
Pagina's
448
Verschenen
NUR
285
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Fictie 15+