Boekhandel Douwes Den Haag

Wie is hier de baas?

Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?

Elias Schenk

Wie is hier de baas?

Wie is hier de baas?

Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?

Wie is hier de baas?

 

Bekend van TikTok: @arbeidsrechtfeitjes. Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?De arbeidswetten in Nederland behoren tot de meest beschermende ter wereld. Toch weten veel mensen niet welke rechten (en plichten) ze nu eigenlijk hebben en gaat er helaas veel mis op de werkvloer.Elias Schenk besloot om het arbeidsrecht uit te leggen op TikTok, en miljoenen mensen bevestigden dat dat nodig was.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Wie is hier de baas?

Bekend van TikTok: @arbeidsrechtfeitjes. Wat zijn jouw rechten op de werkvloer?

De arbeidswetten in Nederland behoren tot de meest beschermende ter wereld. Toch weten veel mensen niet welke rechten (en plichten) ze nu eigenlijk hebben en gaat er helaas veel mis op de werkvloer.

Elias Schenk besloot om het arbeidsrecht uit te leggen op TikTok, en miljoenen mensen bevestigden dat dat nodig was. Want waar moet je op letten bij het tekenen van een arbeidsovereenkomst? Wat te doen bij ziekte, warm weer of als je een tatoeage wilt zetten? En waar moet je rekening mee houden als je ontslag wilt nemen – of ontslagen wordt?

Elias maakt in dit boek korte metten met slechte werkgevers en laat zien wat jouw rechten zijn, zodat je in goed overleg een conflict kunt voorkomen, aan de hand van (soms hilarische) voorbeelden uit de praktijk. Wist je bijvoorbeeld dat je ontslagen kunt worden om het meenemen van een plastic tasje of het hebben van een piercing?

‘Arbeidsrecht saai? Rechtenstudent Elias Schenk maakt het via TikTok juist reuzepopulair.’ Trouw

‘Arbeidsrecht via Tiktok; de vlogs van Elias worden goed bekeken.’ NPO Radio 1


ISBN
9789402713510
Pagina's
304
Verschenen
NUR
780
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins