Boekhandel Douwes Den Haag

Uitbarsting

James Patterson & Michael Crichton

Uitbarsting

Uitbarsting

Uitbarsting

 

Twee van de bestverkopende auteurs aller tijden schrijven samen dé blockbuster van 2024: lees het in Uitbarsting van Michael Crichton en James Patterson.Michael Crichton, bedenker van klassiekers als Jurassic Park en Westworld, was al jaren met een groot project bezig toen hij vroegtijdig stierf: een manuscript over een vulkaanuitbarsting op Hawaï.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Uitbarsting

Twee van de bestverkopende auteurs aller tijden schrijven samen dé blockbuster van 2024: lees het in Uitbarsting van Michael Crichton en James Patterson.

Michael Crichton, bedenker van klassiekers als Jurassic Park en Westworld, was al jaren met een groot project bezig toen hij vroegtijdig stierf: een manuscript over een vulkaanuitbarsting op Hawaï. Zijn weduwe wist hoe bijzonder het verhaal was, en hield zijn aantekeningen en het onafgemaakte manuscript achter totdat ze de juiste auteur had gevonden om het te voltooien. Recent vond ze die: James Patterson, een van de populairste verhalenvertellers ter wereld.

Uitbarsting combineert het tempo van James Patterson met de vindingrijkheid van Michael Crichton, in een van de grootste thrillerlanceringen in jaren. Het resultaat is een zenuwslopend verhaal over een vulkaanuitbarsting die op het punt staat een deel van Hawaï te vernietigen. Maar een geheim dat al decennialang door het leger wordt bewaard, blijkt nóg destructiever dan de vulkaan...

Over eerder werk:

‘Crichton is een meesterverteller.’ Time Magazine

‘Het is geen mysterie waarom James Patterson de populairste thrillerschrijver ter wereld is... Simpel gezegd: niemand doet het beter.’ Jeffery Deaver

‘James Patterson is de baas. Punt.’ Ian Rankin


ISBN
9789402715316
Pagina's
432
Verschenen
NUR
330
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
HarperCollins

Spanning