Boekhandel Douwes Den Haag

Ik zie je overal

Lisa Gardner

Ik zie je overal

Ik zie je overal

Ik zie je overal

 

Ze is de zus van een seriemoordenaar, en ze is verdwenen ... De zaak was destijds al sensationeel. Kaylee Pierson bekende direct. Ze noemde zichzelf de Dood, het publiek noemde haar de Duivel. Ondanks haar  getraumatiseerde jeugd had niemand sympathie voor de vrouw die achttien mannen gewetenloos om het leven had gebracht. Over 21 dagen wacht haar de doodstraf, maar nu heeft ze eindelijk een aanwijzing gekregen over haar zus, die meer dan tien jaar geleden verdween.



Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 23,99

Ophalen: Nu 3 op voorraad in de winkel
Leverbaar


Beschrijving Ik zie je overal

Ze is de zus van een seriemoordenaar, en ze is verdwenen ...


De zaak was destijds al sensationeel. Kaylee Pierson bekende direct. Ze noemde zichzelf de Dood, het publiek noemde haar de Duivel. Ondanks haar  getraumatiseerde jeugd had niemand sympathie voor de vrouw die achttien mannen gewetenloos om het leven had gebracht. Over 21 dagen wacht haar de doodstraf, maar nu heeft ze eindelijk een aanwijzing gekregen over haar zus, die meer dan tien jaar geleden verdween. Kaylee roept de hulp in van Frankie Elkin, en vraagt haar undercover te gaan op een afgelegen eiland bij Hawaï om uit te vinden wat er toen is gebeurd.
Niemand mag weten naar wie Frankie op zoek is, en iedereen heeft wat te verbergen. Als het misgaat, kan niemand haar helpen…


ISBN
9789403132570
Pagina's
416
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Literaire thriller