Boekhandel Douwes Den Haag

Als je van mij bent

Michael Robotham

Als je van mij bent

Als je van mij bent

Als je van mij bent

 

Een bloedstollende thriller van Michael RobothamOp werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 20,99

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Als je van mij bent

Langzaam sluit het net zich om haar heen. Maar wie manipuleert wie?Philomena McCarthy heeft altijd moeten vechten om dat te worden wat ze het liefste wil: agent bij de Metropolitan Police. Maar als dochter van een beruchte Londense gangster wordt haar integriteit continu in twijfel getrokken, ook al heeft ze alle banden met haar vader verbroken.

Op een dag wordt ze opgeroepen bij een melding van huiselijk geweld en weet ze daar een jonge vrouw in veiligheid te brengen. Tempe Brown blijkt de vriendin te zijn van een zeer gewaardeerde en onderscheiden collegarechercheur die vreemd genoeg al met meerdere beschuldigingen van huiselijk geweld is weggekomen. Phil is vastbesloten om Tempe te helpen en er ontstaat een hechte vriendschap tussen de twee vrouwen. Maar is Tempe wel wie ze zegt dat ze is? En waarom duikt ze onverwachts steeds weer bij Phil in de buurt op?

Wanneer een journalist die onderzoek doet naar Phils vader dood wordt gevonden in de Theems en Phil als verdachte op non-actief wordt gesteld, is er niemand meer die ze kan vertrouwen.


ISBN
9789403160511
Pagina's
400
Verschenen
NUR
305
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Cargo

Literaire thriller