Boekhandel Douwes Den Haag

Maren uit een vergeten land

Proeven van proza en poëzie

Rob De Winter

Maren uit een vergeten land

Maren uit een vergeten land

Proeven van proza en poëzie

Maren uit een vergeten land

 

Deze bundel met kortverhalen en gedichten vormt het eindwerk en sluitstuk van de opleiding Schrijven aan de Academie te Deinze (2018-2021). Uit het juryverslag: De verhalen vormen een staalkaart van diverse genres met een ruime inhoudelijke variatie.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 19,00

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Maren uit een vergeten land

Deze bundel met kortverhalen en gedichten vormt het eindwerk en sluitstuk van de opleiding Schrijven aan de Academie te Deinze (2018-2021).
Uit het juryverslag:
De verhalen vormen een staalkaart van diverse genres met een ruime inhoudelijke variatie. Rob kan in weinig woorden een wereld scheppen, zowel een decor uit een vergeten land als een hedendaagse omgeving. Scherpzinnige observaties reiken de lezer een overtuigend beeld aan van de zoekende mens, van gisteren en van vandaag.
De gedichten behandelen diverse thema’s als schrijven, de natuur, de mens, beeldende kunst en muziek. Ze lezen als stijloefeningen met een grote vormvariatie: de ene keer gebald, de andere keer episch, de ene keer regelmatig van vorm, de andere keer experimenteel.


ISBN
9789403635095
Pagina's
204
Verschenen
NUR
303
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Verhalenbundels