Boekhandel Douwes Den Haag

Wetsgeschiedenis strafrecht: artikel 1 tot 39 Sr

Martin Scharenborg

Wetsgeschiedenis strafrecht: artikel 1 tot 39 Sr

Wetsgeschiedenis strafrecht: artikel 1 tot 39 Sr

Wetsgeschiedenis strafrecht: artikel 1 tot 39 Sr

 

In de eerste druk van deze serie is het werk van Smidt als basis gebruikt, om vervolgens alle wetswijzigingen tot en met 2017 te verwerken. Een nadeel hiervan was dat de lezer gebonden was aan de serie van Smidt om wetswijzigingen te kunnen raadplegen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 24,75

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Wetsgeschiedenis strafrecht: artikel 1 tot 39 Sr

In de eerste druk van deze serie is het werk van Smidt als basis gebruikt, om vervolgens alle wetswijzigingen tot en met 2017 te verwerken. Een nadeel hiervan was dat de lezer gebonden was aan de serie van Smidt om wetswijzigingen te kunnen raadplegen.
In de tweede druk is ervoor gekozen om rechtstreeks te verwijzen naar de parlementaire stukken, zoals de memorie van toelichting, het verslag, het rapport van de koning en dergelijke. Deze onderliggende stukken zijn digitaal te raadplegen (www.wetten.nl).
Daarnaast bevat de tweede druk alle wetswijzigingen tot ultimo 2021. Dus inclusief de over­plaatsing van vele formele bepalingen uit het Wetboek van Strafrecht naar het Wetboek van Strafvordering.


ISBN
9789403651439
Pagina's
576
Verschenen
NUR
824
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnmanagementboek.nl

Strafrecht en strafprocesrecht