Boekhandel Douwes Den Haag

GLOSSAIRE WOORDENLIJST

FRANCAIS NEDERLANDS

Eddy KEYMOLEN

GLOSSAIRE WOORDENLIJST

GLOSSAIRE WOORDENLIJST

FRANCAIS NEDERLANDS

GLOSSAIRE WOORDENLIJST

 

Snel een grote basiswoordenschat opbouwen in de andere taal ? Dat kan zonder moeite met deze woordenlijst van gelijkende woorden in het Nederlands en het Frans. Acquérir rapidement un grand vocabulaire de base dans l’autre langue ?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 14,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving GLOSSAIRE WOORDENLIJST

Snel een grote basiswoordenschat opbouwen in de andere taal ? Dat kan zonder moeite met deze woordenlijst van gelijkende woorden in het Nederlands en het Frans.
Acquérir rapidement un grand vocabulaire de base dans l’autre langue ? Aucun problème avec ce glossaire de mots similaires en français et en néerlandais.

Pour plein de raisons, qui sont énumérées et expliquées dans l’introduction, ces deux langues voisines partagent tout un tas de mots similaires. Ce qui vous permettra d’avancer à pas de géants dans l’apprentissage de la langue des voisins. Et ce qui vous encouragera à poursuivre le processus de l’apprentissage, d’élargir votre vocabulaire et d’approfondir la grammaire.

Om een heleboel redenen, die opgesomd en uitgelegd worden in de inleiding, delen deze twee buurtalen heel wat gelijkende woorden. Waardoor u met reuzenschreden vooruitgang zult boeken bij het aanleren van de taal van de buren. En wat u moed zal geven om door te gaan met het leerproces, uw woordenschat uit te bouwen en de spraakkunst verder uit te diepen.


ISBN
9789403662466
Pagina's
148
Verschenen
NUR
530
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl