Boekhandel Douwes Den Haag

Spelen op het gehoor

begeleiden, harmoniseren, improviseren op piano, keyboard en orgel

Peter Siebesma

Spelen op het gehoor

Spelen op het gehoor

begeleiden, harmoniseren, improviseren op piano, keyboard en orgel

Spelen op het gehoor

 

SPELEN OP HET GEHOOR is bedoeld voor iedereen die uit het hoofd wil leren spelen op piano, keyboard of orgel. Op het gehoor spelen komt goed van pas om jezelf of anderen te begeleiden, om meerstemmig te spelen en te improviseren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 25,53

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Spelen op het gehoor

SPELEN OP HET GEHOOR is bedoeld voor iedereen die uit het hoofd wil leren spelen op piano, keyboard of orgel. Op het gehoor spelen komt goed van pas om jezelf of anderen te begeleiden, om meerstemmig te spelen en te improviseren. In dit boek komt het allemaal aan bod. Op het gehoor spelen is onmisbaar voor singer-songwriters en voor wie met digitale muziekprogramma’s werkt. Het boek gaat niet uit van tips en trucs, maar leert om vanuit kennis en inzicht in de muziek te werk te gaan.

Peter Siebesma is werkzaam als psycholoog, auteur, beeldend kunstenaar en musicus. Wat de muziek betreft begon hij als autodidact en deed later staatsexamen conservatorium algemene vakken en bijvak piano. Hij volgde orgellessen improvisatie bij Sietze de Vries, organist van de Martinikerk in Groningen en hij dirigeerde meerdere koren


ISBN
9789403662961
Pagina's
152
Verschenen
NUR
660
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boekhandel Libris Venstra