Boekhandel Douwes Den Haag

Zonaanbidding

Een 'klein' boekje

Hein van der Meij

Zonaanbidding

Zonaanbidding

Een 'klein' boekje

Zonaanbidding

 

Een aantal jaar geleden, na decennia tevergeefs te hebben gewerkt aan dat ene grote boek, besloot schrijver Huub van Maasburg om zich even op iets nieuws te richten: een klein boekje over Zonaanbidding door de eeuwen heen.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 19,95


Beschrijving Zonaanbidding

Een aantal jaar geleden, na decennia tevergeefs te hebben gewerkt aan dat ene grote boek, besloot schrijver Huub van Maasburg om zich even op iets nieuws te richten: een klein boekje over Zonaanbidding door de eeuwen heen. Hoewel hij het zelf niet zo begreep, werd dat boekje een groot succes, met de nodige media aandacht. Nu “Zonaanbidding” een paar jaar later ongevraagd opnieuw in het nieuws komt, besluit Huub om bij zijn Griekse neef op Kreta te schuilen. Maar ook daar wordt hij gevonden door bekenden en onbekenden. Het idee voor een nieuw klein boekje dient zich aan.

Hein van der Meij woont met zijn gezin in de Hoeksche Waard en is naast schrijver ook werkzaam als IT-architect.
Zijn interesses in geschiedenis, mythologie en filosofie lopen als rode draden door dit boek. Ook zijn liefde voor de warmte, de geuren en het eten van Griekenland zijn volop aanwezig.
“Zonaanbidding, een ‘klein’ boekje” is Heins eerste roman en gaat over de Zons sterke invloed op het leven van de mens en hoe zwak (de invloed van) de eigen wil daar tegenover staat. Boven alles gaat het boek over de zoektocht van hoofdpersoon Huub van Maasburg naar de zin van dit alles.


ISBN
9789403672342
Pagina's
300
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
VadeM Uitgeverij

Literaire fictie