Boekhandel Douwes Den Haag

De Overname GLB

GROOTLETTERBOEK

René van Rooij

De Overname GLB

De Overname GLB

GROOTLETTERBOEK

De Overname GLB

 

De Overname is het laatste deel van de ‘Aandeweg Trilogie’. Het boek kan gelezen worden als thriller, liefdesroman of management- boek. De lezer volgt de omzwervingen van een CEO van een Nederlandse multinational over de aardbol, terwijl zijn bedrijf dreigt te worden overgenomen door een Amerikaanse aasgier.


Nog te verschijnen

€ 24,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving De Overname GLB

De Overname is het laatste deel van de ‘Aandeweg Trilogie’. Het boek kan gelezen worden als thriller, liefdesroman of management- boek. De lezer volgt de omzwervingen van een CEO van een Nederlandse multinational over de aardbol, terwijl zijn bedrijf dreigt te worden overgenomen door een Amerikaanse aasgier. De lezer wordt meegenomen in de wereld van het grote geld, in de rechtszaal en in de slaapkamers van de hoofdpersonen waar jaloezie splijt en liefde bindt. Komen er barsten in het te on pantser van de man die door schandalen wordt achtervolgd?

De drie delen van de trilogie – De Benoeming, De Handshake en De Overname – zijn uniek in de Nederlandse literatuur, waar inkijkjes in romanvorm achter de schermen van het internationale bedrijfsleven zeldzaam zijn.


ISBN
9789464246988
Pagina's
330
Verschenen
NUR
300
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Aspekt B.V., Uitgeverij

Literaire fictie