Boekhandel Douwes Den Haag

Familie-SCRUM: het boek

dé planningstool voor thuis: rust en plezier met je gezin!

Patricia van Turnhout - van den Brule

Familie-SCRUM: het boek

Familie-SCRUM: het boek

dé planningstool voor thuis: rust en plezier met je gezin!

Familie-SCRUM: het boek

 

Ook het idee dat je soms overspoeld raakt door de to-do-lijstjes in je hoofd (of op papier). Het gevoel dat er altijd nog wel iets te doen is (en de onrust die daarmee gepaard gaat)? Dat kan anders.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 16,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Familie-SCRUM: het boek

Ook het idee dat je soms overspoeld raakt door de to-do-lijstjes in je hoofd (of op papier). Het gevoel dat er altijd nog wel iets te doen is (en de onrust die daarmee gepaard gaat)?
Dat kan anders. Want hoe fijn is het te leven in een gezin waarin het gewoon op rolletjes loopt. Waar ook weleens de boel uit de hand loopt, maar binnen no-time weer helemaal 'in control' voelt.
Dat kan met familie-SCRUM, dé planningstool voor thuis. Patricia van Turnhout-van den Brule ontwikkelde de methode een aantal jaar geleden en heeft sindsdien meerdere gezinnen geholpen met deze methode.
Gebaseerd op de SCRUM-methode die al jarenlang in het bedrijfsleden wordt gebruikt, maar nu speciaal aangepast voor bij jouw thuis. De methode is makkelijk toe te passen en geeft focus, inzicht, structuur en rust in je hoofd.
In praktisch en korte hoofdstukken wordt in dit boek je meegenomen in de achtergrond van familie-SCRUM, de reden dat het werkt en vooral hoe het werkt. Na het lezen van het boek kun jij meteen aan de slag (of ben je al begonnen, aangezien de tekst wordt afgewisseld met inspirerende opdrachten).
Veel plezier met lezen!


ISBN
9789403678276
Pagina's
45
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Management en Economie