Boekhandel Douwes Den Haag

Rugdekking

Erik Gabriëls

Rugdekking

Rugdekking

Rugdekking

 

Laura is ongeneeslijk ziek. Voordat ze doodgaat wil ze nog een aantal zaken rechtzetten. Ook wil ze haar dochter Paulien goed achterlaten. Dit drijft haar tot een wanhoopsdaad. Paul is na de geboorte van Paulien op zoek gegaan naar wie hij werkelijk is.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 21,00


Beschrijving Rugdekking

Laura is ongeneeslijk ziek. Voordat ze doodgaat wil ze nog een aantal zaken rechtzetten. Ook wil ze haar dochter Paulien goed achterlaten. Dit drijft haar tot een wanhoopsdaad.
Paul is na de geboorte van Paulien op zoek gegaan naar wie hij werkelijk is. Voor velen is het geen verrassing dat hij eigenlijk op mannen valt. Zijn dood brengt rumoer in het kleine Brabantse dorpje Mill.
Erwin komt als eerste agent ter plaatse. Hij kent de beruchte homoparkeerplaats in Reek uit zijn verleden. Werk en privé lopen al snel door elkaar heen. Het verschil tussen noodzaak en onzin blijkt maar een dun vliesje.
Sjors wordt geconfronteerd met een dubbele moord. Hij weet dat Erwin homo is en heeft moeite met zijn gedrag. Ondanks de houding van Erwin probeert hij hem binnen het team te houden. Sjors haalt hierbij alles uit de trukendoos en probeert de zaken naar zijn hand te zetten. Hij weet echter als geen ander dat je niet kunt zeilen op de wind van gisteren.
Als je voor de buitenwereld altijd alle wind mee hebt gehad, wie ben je dan nog als je rugdekking wegvalt?


ISBN
9789403686394
Pagina's
341
Verschenen
NUR
332
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Thriller