Boekhandel Douwes Den Haag

Voorbij de Realiteit en haar Wetten

Jh Leeuwenhart

Voorbij de Realiteit en haar Wetten

Voorbij de Realiteit en haar Wetten

Voorbij de Realiteit en haar Wetten

 

In dit boek ga ik voorbij de grenzen van het Al dat Is. Althans, dat impliceert de verregaande uitdaging van dit werk. Voor de lezer is het spannende stof te noemen, want ik beweer in mijn boek te gaan waar niemand ooit ging, en terug te keren met ongekende Wetenschap.Nog te verschijnen

€ 32,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Voorbij de Realiteit en haar Wetten

In dit boek ga ik voorbij de grenzen van het Al dat Is. Althans, dat impliceert de verregaande uitdaging van dit werk. Voor de lezer is het spannende stof te noemen, want ik beweer in mijn boek te gaan waar niemand ooit ging, en terug te keren met ongekende Wetenschap.
Voordat ik dit boek schreef, wenste ik alle vragen rond godsdienstige dilemma’s op te lossen. Dit boek is de vrucht van deze wens.
In dit boek mengt de Realiteiten Leer zich met vele theologische en filosofische uitdagingen, die nieuw licht werpen op de Werkelijkheid. Dit alles bezien vanuit een volledig vrije geest, die in staat is om weergaloze en wervelende en tevens geheimzinnige, paradoxale uitspraken te doen over Heilige Openbaringen en Goddelijke Visioenen.
Dit boek is een unieke uitdaging voor iedere lezer van boekwerken over Esoterie/Nieuwe Wetenschap. Het biedt een sprankelende en unieke zinnenprikkelende zienswijze op Grote levensbeschouwelijke vraagstukken.


ISBN
9789403689524
Pagina's
598
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Spiritualiteit