Boekhandel Douwes Den Haag

Door het verdriet heen

Een gids voor het omgaan met verdriet

Daisy Van Der Keelen

Door het verdriet heen

Door het verdriet heen

Een gids voor het omgaan met verdriet

Door het verdriet heen

 

Dit boek is een waardevolle gids voor iedereen die worstelt met verdriet en verlies. De auteur neemt de lezer mee om haar inzichten over verdriet te delen als hulpbron, waarbij ze haar eigen ervaring deelt van het verlies van haar familie door een zwaar ongeval.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 20,00


Beschrijving Door het verdriet heen

Dit boek is een waardevolle gids voor iedereen die worstelt met verdriet en verlies. De auteur neemt de lezer mee om haar inzichten over verdriet te delen als hulpbron, waarbij ze haar eigen ervaring deelt van het verlies van haar familie door een zwaar ongeval. De bijbehorende pijn voelde als een nachtmerrie, maar door haar spirituele groei vond ze de kracht om door te gaan.
Het boek biedt inzicht en inspiratie voor de lezer die op zoek is naar nieuwe kracht en hoop. De auteur laat zien dat verdriet niet het einde hoeft te zijn, maar juist een begin van een nieuw hoofdstuk kan zijn. Met haar persoonlijke inzichten laat ze zien dat er altijd hoop is, en dat er na verdriet weer liefde kan zijn.
Dit boek is een bemoediging voor iedereen die te maken heeft gehad met verlies en verdriet, en die op zoek is naar manieren om te groeien en hun leven weer op te pakken. Het biedt handvatten en inspiratie om door te gaan, en om weer te geloven in een toekomst vol nieuwe mogelijkheden.


ISBN
9789403697482
Pagina's
186
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Mijnbestseller.nl

Esoterie