Boekhandel Douwes Den Haag

Heksenkoningin

Ruud Offermans

Heksenkoningin

Heksenkoningin

Heksenkoningin

 

Deze traditionele hekserij maakt geen gebruik van grote rituelen. Er wordt gezocht naar de magie van kleine dingen om daar grote kracht uit te halen. De meeste traditionele heksen hebben een band met de natuur.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 35,00


Beschrijving Heksenkoningin

Deze traditionele hekserij maakt geen gebruik van grote rituelen. Er wordt gezocht naar de magie van kleine dingen om daar grote kracht uit te halen. De meeste traditionele heksen hebben een band met de natuur. Als je een bloedheks bent betekent dit dat je ouders en eventuele andere familieleden ook heks zijn. Je ouders, vaak de moeder, leren je dan alles over hekserij, kruiden, tarot leggen en eventueel andere paranormale dingen. Boven alles het respect voor de natuur. Vooral het gebruik van kruiden. Dat is het aller belangrijkste. Pure traditionele hekserij lijkt op hedendaagse spirituele therapeuten. Jaarfeesten worden wel gevierd (de vier Keltische vuurfeesten), maar de acht jaarfeesten van wicca bestaan niet.
Uiteindelijk kunnen we concluderen dat heksen die in een familietraditie zijn opgevoed zeggen echter dat wat zij van hun ouders en grootouders hebben geleerd niet in de verste verte op Gardners versie van de leer lijkt.


ISBN
9789403719191
Pagina's
239
Verschenen
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Boeken uit Limburg

Esoterie