Boekhandel Douwes Den Haag

Kom op voor het Klimaat

Bereik meer actie voor duurzaamheid bij jezelf, je gezin, je vrienden, je werk en je omgeving

Walter Wittkamp

Kom op voor het Klimaat

Kom op voor het Klimaat

Bereik meer actie voor duurzaamheid bij jezelf, je gezin, je vrienden, je werk en je omgeving

Kom op voor het Klimaat

 

Walter Wittkamp is al lang geïnteresseerd in de drijfveren van mensen om wel of niet te veranderen. Die interesse raakte hemzelf toen hij in 2019 een lezing bijwoonde van Extinction Rebellion en hem duidelijk werd dat de mens een massale uitstervingsgolf in gang heeft gezet.


Niet leverbaar

€ 10,00

Niet leverbaar

Beschrijving Kom op voor het Klimaat

Walter Wittkamp is al lang geïnteresseerd in de drijfveren van mensen om wel of niet te veranderen. Die interesse raakte hemzelf toen hij in 2019 een lezing bijwoonde van Extinction Rebellion en hem duidelijk werd dat de mens een massale uitstervingsgolf in gang heeft gezet. De klimaat- en milieucrisis bleek levensbedreigend te zijn. Vanaf dat moment was niets doen voor hem geen optie meer.
Dit is geen boek over klimaat of ecosystemen en hoe erg het allemaal is - die zijn er al genoeg. Kom op voor het Klimaat gaat over hoe het komt dat er veel te weinig tegen gebeurt en hoe jij kan helpen om te zorgen voor meer actie. Dit boek gaat over gedrag, (valse) overtuigingen, maatschappelijke en politieke structuren en het bewerkstelligen van verandering.
Het maakt duidelijk waarom het voor zoveel mensen moeilijk is om begrip op te brengen voor klimaatdrammers en milieuactivisten. Het zal je helpen om jouw omgeving te doordringen van de noodzaak tot meer actie. Het helpt je om misvattingen, frames en drogredenen te ontlopen, kan je die kan herkennen en pareren en hoe je goede ‘klimaatgesprekken’ kan voeren met mensen die nog (te) apathisch zijn over de ecologische noodtoestand!


ISBN
9789403738796
Verschenen
NUR
900
Druk
1
Uitvoering
E-book
Taal
Nederlands
Uitgever
Wittkamp Advies