Boekhandel Douwes Den Haag

Naakte spiritualiteit

Leven met God vanuit twaalf eenvoudige woorden

Brian McLaren

Naakte spiritualiteit

Naakte spiritualiteit

Leven met God vanuit twaalf eenvoudige woorden

Naakte spiritualiteit

 

McLaren legt in 'Naakte spiritualiteit' op een frisse en toegankelijke manier de kernbegrippen van gebed bloot.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,99

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Naakte spiritualiteit

Onze levens zijn vaak zo vol en druk dat gebed en spirituele oefeningen erbij inschieten. Veel oprechte christenen hebben daarnaast het gevoel dat hun traditionele christelijke praktijken irrelevante, lege rituelen zijn geworden. Het gebrek aan een eenvoudige, uitvoerbare, duurzame spiritualiteit lijkt de transformatie te ondermijnen waartoe God ons oproept.

In dit boek biedt Brian McLaren uitvoerbare handvatten voor een eerlijke spiritualiteit waarin Christus centraal staat – zonder de verstarring van wetticisme of religieuze gewoonten. In twaalf eenvoudige woorden neemt hij ons mee door de seizoenen van het geloofsleven; van de hoge bergtoppen waarin we Gods aanwezigheid ervaren, tot het diepe, donkere dal waarin God zwijgt.

'Naakte spiritualiteit' is een praktisch en pastoraal boek waarin McLaren laat zien hoe wij ons met God kunnen verbinden, en die verbinding kunnen gebruiken om anderen te dienen.

'Wat mooi dat dit boek er nu in het Nederlands is! McLaren heeft mij met zijn boek geholpen de weg terug te vinden naar de kern van leven met God. Zijn inzet bij eenvoudige spirituele praktijken is precies wat mensen nodig hebben die hun geloofsleven (opnieuw) willen opbouwen.'
– Jos Douma, School voor Spiritualiteit


ISBN
9789460050640
Pagina's
320
Verschenen
NUR
728
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Brandaan

Spiritualiteit