Boekhandel Douwes Den Haag

Leven vanuit flow en intuïtie

Het leven manifesteren dat NU bij je past

Luc van Esch

Leven vanuit flow en intuïtie

Leven vanuit flow en intuïtie

Het leven manifesteren dat NU bij je past

Leven vanuit flow en intuïtie

 

Ik liep over de Copacabana met een vriend en zei: ‘Het zou gaaf zijn als we hier de komende twee weken een appartement hebben aan dit strand.’ ‘Wat toevallig, dat dacht ik net ook’, zei hij.


Nog te verschijnen

€ 22,50

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Leven vanuit flow en intuïtie

Ik liep over de Copacabana met een vriend en zei: ‘Het zou gaaf zijn als we hier de komende twee weken een appartement hebben aan dit strand.’ ‘Wat toevallig, dat dacht ik net ook’, zei hij. ‘Dan zal het zo zijn’, zei ik. Honderd meter verder sprak een Braziliaanse man ons aan: ‘Willen jullie een appartement huren aan de Copacabana?’ Nog geen dertig minuten later zaten we in ons eigen appartement. Toeval?

Wanneer je in flow leeft, gaat het leven moeiteloos. Het is het gevoel dat alles klopt in het moment, waarbij toevalligheden zich als vanzelf aandienen. Alles lijkt gemakkelijk te ontstaan, precies zoals jij wilt. Wat deze manifestatiemomenten gemeen hebben, is dat de oplossingen en antwoorden steeds uit onverwachte hoek komen, moeiteloos, snel en verrassend.

Vele van mijn persoonlijke en soms magische creatiemomenten zal ik in dit boek met je delen. En jij kunt dit ook! Ik zal je vertellen hoe je in flow komt en van daaruit manifesteert wat je werkelijk verlangt.

- Hoe creëer ik flow?
- Waarom lukt het soms wel en soms niet?
- Hoe kom ik in flow? En waarom val ik er uit?
- Hoe creëer ik wat nu bij mij past?


Luc van Esch geeft trainingen, workshops en lezingen voor bedrijven en particulieren. Hierin legt hij – net als in zijn boek – op een nuchtere manier uit wat flow en intuïtie zijn en laat hij de deelnemers ervaren hoe ze op hun gevoel kunnen vertrouwen.


ISBN
9789460152108
Pagina's
200
Verschijnt
NUR
720
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Uitgeverij Akasha

Esoterie