Boekhandel Douwes Den Haag

Bierwandelboek België

Een verfrissende manier om België te ontdekken

Pauline Moulin

Bierwandelboek België

Bierwandelboek België

Een verfrissende manier om België te ontdekken

Bierwandelboek België

 

Liefhebbers van lekker bier en mooie wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in Belgie?, die uitgekozen zijn omwille van de natuur of ander moois langsheen de route, en niet in het minst omwille van hun eindpunt: elke wandeling brengt je vlakbij een brouwerij of een cafe?/brasserie waar je op adem kunt komen bij het genot van een bijzonder lokaal of artisanaal bier.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 22,95

Ophalen: Nu 1 op voorraad in de winkel
Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Bierwandelboek België

Liefhebbers van lekker bier en mooie wandelingen, dit boek is voor jullie! Het bevat 40 wandelingen in Belgie?, die uitgekozen zijn omwille van de natuur of ander moois langsheen de route, en niet
in het minst omwille van hun eindpunt: elke wandeling brengt je vlakbij een brouwerij of een cafe?/brasserie waar je op adem kunt komen bij het genot van een bijzonder lokaal of artisanaal bier.
Zo leidt dit boek je door de mooie omgeving rond Luik naar de abdij van Val Dieu, of door het glooiende Vlaams Brabant naar de brouwerij 3 Fonteinen. Elke Belgische provincie, van Antwerpen tot Luxemburg, komt aan bod.
Bij elke wandelroute wordt de nodige informatie gegeven, zoals de moeilijkheidsgraad, de duur, bereikbaarheid met het openbaar vervoer en bezienswaardigheden onderweg. En ook de bieren, van de bittere tot de meer zoete, worden met zorg beschreven volgens hun kleur, neus en smaak. Achteraan in het boek vind je verschillende indexen waarin de wandelingen alfabetisch staan opgesomd volgens vertrekplaats, regio en moeilijkheidsgraad, en waarin ook de bieren alfabetisch gerangschikt zijn.


ISBN
9789460582448
Pagina's
224
Verschenen
NUR
502
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luster

Wandelgidsen