Boekhandel Douwes Den Haag

Into the Woods

Laura Claessens

Into the Woods

Into the Woods

Into the Woods

 

Een praktisch en inspirerend boek met 25 reportages over kleine maar bijzondere huizen in de natuur in België en Nederland. Al deze huisjes en huizen zijn te huur voor een of meerdere dagen, en werden getest en goedgekeurd door slow traveler Laura Claessens.


Nog te verschijnen

€ 19,95

Bezorgen: Zodra beschikbaar


Beschrijving Into the Woods

Een praktisch en inspirerend boek met 25 reportages over kleine maar bijzondere huizen in de natuur in België en Nederland.
Al deze huisjes en huizen zijn te huur voor een of meerdere dagen, en werden getest en goedgekeurd door slow traveler Laura Claessens. Haar boek is een ode aan onthaasten in de natuur dicht bij huis, aan fascinerende landschappen, aan de indrukwekkende en stijlvolle creaties die sommige van deze huisjes zijn, en ook aan de gepassioneerde eigenaars. Elke logeerplek wordt voorgesteld aan de hand van teksten en foto’s die doen dromen. Je vindt bij elke reportage ook de nodige adres- en boekinggegevens plus leuke to-do-tips in de omgeving. Social distance én opgeladen batterijen gegarandeerd!

Laura Claessens is storyteller en fotograaf (o.a. voor reismagazine june. en tuinmagazine Fence), en slow traveler. Ze bracht de zomer van 2020 door in België en Nederland en logeerde telkens in bijzondere huisjes in de natuur. Om haar ervaringen te delen, startte ze met @amongpinetrees op Instagram.


ISBN
9789460582820
Pagina's
224
Verschijnt
NUR
511
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luster Uitgeverij