Boekhandel Douwes Den Haag

Bierfietsboek België

Een verfrissende manier om door België te fietsen

Pierre Pauquay

Bierfietsboek België

Bierfietsboek België

Een verfrissende manier om door België te fietsen

Bierfietsboek België

 

Hou je van fietsen en drink je graag een biertje? Deze uitgave bevat maar liefst 40 routes in België om je natuurdorst te lessen. Geniet van de zuurstofrijke lucht in de Ardense bossen, fiets langs uitgestrekte velden en groene bocagelandschappen, slinger door de straatjes van de eeuwenoude dorpen … en laat je overspoelen door een gevoel van ruimte en vrijheid.


Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 24,95


Beschrijving Bierfietsboek België

Hou je van fietsen en drink je graag een biertje? Deze uitgave bevat maar liefst 40 routes in België om je natuurdorst te lessen.
Geniet van de zuurstofrijke lucht in de Ardense bossen, fiets langs uitgestrekte velden en groene bocagelandschappen, slinger door de straatjes van de eeuwenoude dorpen … en laat je overspoelen door een gevoel van ruimte en vrijheid.
Voor elke route vind je in deze gids een gedetailleerde beschrijving: de afstand, het type fiets, de moeilijkheidsgraad, het hoogteverschil en de niet te missen bezienswaardigheden. Het avontuur eindigt telkens vlakbij een brouwerij of een plek waar je kan proeven van een goed lokaal biertje, dat door de auteur getest en goedgekeurd werd. Daarbovenop krijg je nog enkele niet te versmaden eetadresjes of plekken waar je lokale bieren kan kopen.


ISBN
9789460583537
Pagina's
274
Verschenen
NUR
501
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Luster

Fietsgidsen