Boekhandel Douwes Den Haag

Dossier Yepp

Praktisch Designmanagement

Michel Krechting

Dossier Yepp

Dossier Yepp

Praktisch Designmanagement

Dossier Yepp

 

Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp, sinds 2009 het meest revolutionaire en bekende fietszitje in Nederland en daarbuiten. De producten van Yepp zijn met veel nationale en internationale prijzen onderscheiden.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 34,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Dossier Yepp

Dossier Yepp geeft een openhartige en inspirerende inkijk in de ontstaansgeschiedenis van Yepp, sinds 2009 het meest revolutionaire en bekende fietszitje in Nederland en daarbuiten. De producten van Yepp zijn met veel nationale en internationale prijzen onderscheiden.

Opgeleid als industrieel ontwerper heeft Michel veel ervaring opgedaan als bedrijfs- en freelance ontwerper, partner bij een ontwerpbureau, hoofd-productontwikkeling en als algemeen directeur. Om op vijfenvijftigjarige leeftijd een productiebedrijf over te nemen voor zijn grootste avontuur. Als sprankelend ondernemer en met alle risico's, valkuilen en succes.

Designmanagement behoort tot zijn kernkwaliteiten. Bij deze vorm van verbindend management spelen onderwerpen als co-creatie, verandering van de organisatie, innovatie, marketing en R&D een rol. Dit 'managen van design' in een brede context komt in al zijn facetten ruim aan de orde. Gevat in een persoonlijk reisverslag vanaf zijn eerste baan tot aan de verkoop van GMG bv in 2016.

Rijk geïllustreerd en met boeiende achtergrondinformatie. Geschikt voor ondernemers en ondernemers in spe. Maar ook voor ontwerpers, twijfelaars, zoekenden, studenten
en iedereen die geïnteresseerd is in de achtergrond, de voorwaarden en successen van een bijzondere Nederlandse gamechanger.


ISBN
9789461264329
Pagina's
292
Verschenen
NUR
656
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij