Boekhandel Douwes Den Haag

DISC van A tot Z

Alles wat je moet weten over effectieve communicatie en kleurrijk gedrag

Hans van Elewout & Peter Haenraets

DISC van A tot Z

DISC van A tot Z

Alles wat je moet weten over effectieve communicatie en kleurrijk gedrag

DISC van A tot Z

 

Goed communiceren begint met begrip voor de verschillen tussen mensen. Wie zijn communicatie en gedrag wil verbeteren, kan niet zonder DISC. Heb je soms het gevoel dat je op de verkeerde golflengte zit als je praat met mensen?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 29,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving DISC van A tot Z

Goed communiceren begint met begrip voor de verschillen tussen mensen. Wie zijn communicatie en gedrag wil verbeteren, kan niet zonder DISC.

Heb je soms het gevoel dat je op de verkeerde golflengte zit als je praat met mensen? Waarschijnlijk heb je gelijk, want iedereen is anders. De een is assertief, de ander is terughoudend. Voor een beter begrip moet je weten waarom mensen doen zoals ze doen.

Als je gebruikmaakt van de DISC-methode is het veel makkelijker om elkaar te begrijpen.
Je herkent mensen direct als rood (doelgericht), geel (interactief), groen (stabiel) en blauw (conformerend). In dit boek lees je niet alleen wat DISC inhoudt en hoe de DISC-methode werkt, maar ook hoe je je communicatiestijl afstemt op de mensen om je heen. Lees hoe je DISC kunt toepassen voor teamdynamiek, leiderschap en sales, en ontdek wat de wereld van DISC allemaal te bieden heeft.

Peter Haenraets en Hans van Elewout zijn de oprichters en eigenaren van opleidingsinstituut DISC•ACADEMY. Ze leren trainers, coaches, managers, hr-business partners en andere professionals hoe ze DISC optimaal kunnen inzetten om de communicatie (in organisaties) te verbeteren en om te zetten in een gezamenlijke taal.


ISBN
9789461264602
Pagina's
184
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie