Boekhandel Douwes Den Haag

Adviseren voor accountants

Word waarderegisseur voor het mkb

Lau Haegens & Luuk Haegens

Adviseren voor accountants

Adviseren voor accountants

Word waarderegisseur voor het mkb

Adviseren voor accountants

 

Jij wilt graag meer adviseren. Maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En welke modellen, handvatten en methodes gebruik je daarbij? Dit boek bevat een kant-en-klare methode voor adviserende accountants, financieel experts en organisatie-adviseurs.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 49,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Adviseren voor accountants

Jij wilt graag meer adviseren. Maar waar begin je? Waar haal je de tijd vandaan? En welke modellen, handvatten en methodes gebruik je daarbij?

Dit boek bevat een kant-en-klare methode voor adviserende accountants, financieel experts en organisatie-adviseurs. In dit boek lees je hoe je ondernemers met zes kritische resultaatbepalers, in drie stappen en binnen drie maanden helpt met het verbeteren van hun resultaat. Het is een praktische methode om te werken aan:

• Inzicht
• Stuurinformatie
• Rendementsverbetering
• Waardecreatie
Leer omgaan met de weerstanden bij ondernemers en kom erachter hoe je advieswerkzaamheden binnen je eigen kantoor kunt organiseren.
Profiteer van alle praktische tips en concrete casussen. Het boek is gebaseerd op vele jaren praktijkervaring binnen het MKB en de methode is in samenwerking met de Rijksuniversiteit Groningen wetenschappelijk onderbouwd.

Wil jij op een gestructureerde manier bedrijfseconomisch en strategisch adviseren? Dan is dit boek geschikt voor jou!

Auteurs Lau Haegens en Luuk Haegens, zijn de drijvende krachten achter Management Kompasgroep B.V. Het is hun missie om accountants te helpen, te inspireren, te trainen en te begeleiden in hoe zij hun dienstverlening kunnen uitbreiden met advieswerkzaamheden.

Inclusief downloads van het Winstcanvas, handige checklists en vragenlijsten.


ISBN
9789461264619
Pagina's
280
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie