Boekhandel Douwes Den Haag

Beleid in de praktijk

Hoe je beleid organiseert en helder communiceert

Fransien Roovers

Beleid in de praktijk

Beleid in de praktijk

Hoe je beleid organiseert en helder communiceert

Beleid in de praktijk

 

Succesvol beleid valt of staat met de uitwerking van ideeën. Dit boek beschrijft wat je moet weten om beleid te organiseren en erover te communiceren. Beleid in de praktijk is een onmisbaar naslagwerk voor beleidsadviseurs, stafmedewerkers en andere professionals die verantwoordelijk zijn voor de praktische uitwerking van beleid.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis

€ 23,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Beleid in de praktijk

Succesvol beleid valt of staat met de uitwerking van ideeën. Dit boek beschrijft wat je moet weten om beleid te organiseren en erover te communiceren.

Beleid in de praktijk is een onmisbaar naslagwerk voor beleidsadviseurs, stafmedewerkers en andere professionals die verantwoordelijk zijn voor de praktische uitwerking van beleid. Hoe schrijf je overtuigende beleidsteksten? Hoe betrek je alle stakeholders bij het proces? Hoe ga je om met weerstand?

Deze volledig herziene versie van het populaire standaardwerk bevat concrete tips, modellen en methodes die elke dag van pas komen. Profiteer van de ervaringen en adviezen van ambtenaren, politici en andere ervaringsdeskundigen die vertellen hoe zij beleid succesvol vertalen in de praktijk.

Fransien Roovers en haar team van Metris Groep ondersteunen ministeries, gemeenten en andere publieke organisaties bij het ontwikkelen en organiseren van beleid. Ze trainen individuele professionals en groepen, en adviseren beleidsmakers over het ontwikkelen en uitwerken van beleid.


ISBN
9789461264626
Pagina's
112
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie