Boekhandel Douwes Den Haag

Samenspel

Hoe je meer bereikt als je vol overgave op elkaar vertrouwt

Nathalie de Man

Samenspel

Samenspel

Hoe je meer bereikt als je vol overgave op elkaar vertrouwt

Samenspel

 

Overal wordt samen gewerkt, maar zelden samengewerkt. Wil je problemen echt oplossen, kies dan voor samenspel. Is iedereen in jouw organisatie op zijn hoede? Werken mensen langs elkaar heen? Doet iedereen aardig, maar laat niemand het achterste van zijn tong zien?Op werkdagen voor 23.00 uur besteld meestal de volgende dag in huis.

€ 26,50


Beschrijving Samenspel

Overal wordt samen gewerkt, maar zelden samengewerkt. Wil je problemen echt oplossen, kies dan voor samenspel.

Is iedereen in jouw organisatie op zijn hoede? Werken mensen langs elkaar heen? Doet iedereen aardig, maar laat niemand het achterste van zijn tong zien? Dan is het tijd voor samenspel.

Samenspel ontstaat alleen als jij en de mensen om je heen bereid zijn om hun ego los te laten en vol overgave aan het werk te gaan. Pas als je angst vervangt door vertrouwen, verandert samenwerken in samenspel.

Dit boek laat zien hoe organisaties en leidinggevenden lastige vraagstukken op een vernieuwende manier kunnen aanpakken.

Nathalie de Man is als organisatieadviseur en coach een van de drijvende krachten binnen Kern Konsult. Nathalie voelt aan wat er binnen organisaties speelt en helpt leidinggevenden en medewerkers om het beste uit zichzelf en uit elkaar te halen.


ISBN
9789461264930
Pagina's
272
Verschenen
NUR
800
Druk
1
Uitvoering
Paperback / softback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management en Economie