Boekhandel Douwes Den Haag

Samen werken op afstand

Succesvolle strategieën voor hybride werken

Gonny Vink & Bas Krikke

Samen werken op afstand

Samen werken op afstand

Succesvolle strategieën voor hybride werken

Samen werken op afstand

 

Een praktische gids boordevol cases, inclusief toegang tot een online platform waar je gebruik kunt maken van handige stappenplannen, modellen en invuloefeningen. Hybride werken begint met een visie op hoe je jouw organisatie wendbaar inricht, nu en in de toekomst.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.

€ 29,50

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld de volgende dag in huis.


Beschrijving Samen werken op afstand

Een praktische gids boordevol cases, inclusief toegang tot een online platform waar je gebruik kunt maken van handige stappenplannen, modellen en invuloefeningen.

Hybride werken begint met een visie op hoe je jouw organisatie wendbaar inricht, nu en in de toekomst. Echt wendbaar werken draait niet om een werkplek of tools. De aard van het werk, wanneer en hoe er wordt samengewerkt en het welzijn van de medewerkers staan centraal. Kortom, dit vraagt (digitale) vaardigheden, ander gedrag en nieuwe competenties van medewerkers en leidinggevenden. Veranderingen die alleen mogelijk zijn als ook hr, ICT en huisvesting mee bewegen. Maar waar begin je?

In dit boek lees je alles wat je moet weten om er een succes van te maken.

Gonny Vink is oprichter en chief happiness officer van work21 en auteur van 'Leidinggeven op afstand'. Bas Krikke is adviseur bij work21, bedenker en -uitvoerder van veranderstrategieën die hout snijden. Samen met hun collega's schudden ze organisaties, teams en leidinggevenden wakker met de mogelijkheden van nieuwe technologie om in te spelen op de uitdagingen van de huidige tijd.


ISBN
9789461265173
Pagina's
272
Verschenen
NUR
801
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Haystack, Uitgeverij

Management algemeen