Boekhandel Douwes Den Haag

Puur & Makkelijk

smakelijke recepten voor ieder seizoen

James Grant & Alex Elliott-Howery

Puur & Makkelijk

Puur & Makkelijk

smakelijke recepten voor ieder seizoen

Puur & Makkelijk

 

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren.Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis

€ 25,95

Op werkdagen voor 23.00 uur besteld, onder voorbehoud, volgende dag in huis. Vanwege grote drukte bij Postnl is vertraging mogelijk.


Beschrijving Puur & Makkelijk

Op het seizoen koken en genieten van typische seizoensproducten wordt nog leuker met 'Puur & Makkelijk'. Dit kookboek biedt niet alleen originele en smaakvolle gerechten, maar laat ook zien wat je kunt doen met overschotten groente en fruit: van overheerlijke recepten voor jam, sauzen en chutneys tot en met inleggen en fermenteren. Maak een zomerse tomaten-vijgensalade of een winterse lamstajine met gedroogde pruimen en verse kurkuma. Geniet van een kippensoep met lentegroenten of maak je eigen mosterd in de herfst. Alle recepten zijn afkomstig van het veelgeprezen restaurant en inmakerij 'Cornersmith'.

*Dit boek is eerder verschenen met de titel 'Cornersmith' en is een heruitgave.


ISBN
9789461432384
Pagina's
272
Verschenen
NUR
440
Druk
1
Uitvoering
Hardback
Taal
Nederlands
Uitgever
Good Cook B.V.

Culinair